Damaris Norge - kobler kristen tro og populærkultur

Hvorfor er kristen tro troverdig? Lars Dahle i samtale med Bill Craig om apologetikk ut fra en aktuell videoserie

June 2, 2020

Finnes det gode grunner til å hevde at kristen tro er troverdig?

Damaris Norge kan nå presentere seks animerte videoer fra www.ReasonableFaith.org med norsk tekst. Dette er organisasjonen til William Lane («Bill») Craig som er en av verdens ledende kristne apologeter. I denne videoserien presenteres sentrale argumenter for kristen tro på en enkel, klar og overbevisende måte.

 

I forbindelse med at vi lanserer disse videoene med norsk tekst og med ressurssider på Snakkomtro, stilte Bill Craig villig opp til en lengre samtale om kristen apologetikk med daglig leder Lars Dahle. Vi publiserer her denne samtalen som podkast. Samtalen er også publisert som video på youtube.

 

Så langt har følgende seks videoer norsk tekst: 1) kalam som gudsargument, 2) fininnstilling som gudsargument, 3) moral som gudsargument, 4) Jesu påstander om seg selv som argument, 5) Jesu oppstandelse som argument – fakta, samt 6) Jesu oppstandelse som argument – forklaringer.

 

Se også:

-Se spillelisten med animerte videoer fra Reasonable Faith: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3gdeV4Rk9EfL-NyraEGXXwSjDNeMaRoX (for norsk tekst: velg Innstillinger – Teksting – norsk)  

-Ressurssidene til videoene på www.snakkomtro.no.

- Video av samtalen mellom Bill og Lars

Arbeidet med tekstingen av videoene og ressurssidene på Snakkomtro er støttet av stiftelsen BioCosmos.

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App