Damaris Norge - kobler kristen tro og populærkultur

9 Råd til deg som skal være med på Grill en Kristen

December 21, 2019

Grill en Kristen er et konsept som blir arrangert både på studiesteder og i menigheter landet over. Poenget i dette konseptet er å invitere alle som ønsker til å komme med sine spørsmål til et panel med kristne, som skal forsøke å svare etter beste evne.

Det å arrangere Grill en Kristen er både moro og viktig. Mange avviser den kristne troen basert på misforståelser eller forestillinger mange kristne ikke kjenner seg igjen i; grill en kristen er en unik mulighet for å både forsvare og forklare det kristne budskapet, slik at ingen skal avvise det basert på feil grunnlag.

Også i menighet er det en god ting å arrangere Grill en Kristen, da spørsmålene man har ikke fordufter da man blir en kristen, men at kristne også har spørsmål rundt troen det er viktig å få svar på. Signalet om at ærlige spørsmål blir oppmuntret til og at tvil er tillatt er gull verdt i en menighet.

Jon Romuld Håversen har lang erfaring med å arrangere og å sitte i panel i Grill en Kristen. Hør hvilke tips han gir i denne podkasten.

Nettsider du kan sjekke ut:

https://www.skepsisuka.no/

https://nkss.no/

Podbean App

Play this podcast on Podbean App